WORKSHOP TAALVRIJWILLIGERS:

AUTHENTIEK MATERIAAL EN WERKVORMEN

Deze workshop is vervallen!

Werken met authentiek materiaal

17 juni 2021Ben je Taalvrijwilliger bij een organisatie van BredaTaal?

Heb jij soms moeite met het vinden van geschikt materiaal waarmee je jouw Taalmaatje kunt begeleiden? Vraag jij je wel eens af; Hoe kan ik mijn taalmaatje ondersteunen en waar vind ik geschikt materiaal dat hij ook in het dagelijks leven moet kunnen lezen? En met welke werkvormen kan ik de begeleiding leuk, leerzaam en aantrekkelijk houden?

” Lesmateriaal NT2 staat op je keukentafel of valt op de deurmat. In deze workshop doe je ideeën op om met authentiek materiaal (zoals bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen) te werken”


DATUM

17 juni 2021


TIJD

(Donderdag) 19:00 - 21:30 uur


DOELGROEP

Ben je als vrijwilliger aangesloten bij een organisatie van Breda-Taal? Dan is de training iets voor jou. De training is bedoeld voor (potentiële) vrijwilligers die aan de slag zijn of willen gaan bij een organisatie die aangesloten is bij BredaTaal. Weet jij niet zeker of jouw (toekomstige) organisatie, hierbij aangesloten is? Neem dan contact op met BredaTaal, Peter van Gijsel, 06-44944503 helpt je verder!


HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.


WAT LEVERT DE TRAINING OP?

Na het volgende van deze training;

– Heb jij inzicht gekregen in wat voor materialen er zijn;

– Weet jij welke materialen je tijdens je lessen kunt gebruiken en waarvoor ze kunnen worden ingezet.DOCENT

Diana Vogelzang


AANMELDEN EN AFMELDEN

Wil jij meedoen?

Klik op de link: https://mooiwerkbreda.nl/workshops-bijeenkomsten


Klik op 'ja ik ben er bij'.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar

workshops@mooiwerkbreda.nl


VRAGEN

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via  workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!